24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vand Card Reader Wireless Kingston MobileLite

Vand Card Reader Wireless Kingston MobileLite: acces nelimitat la videoclipurile, muzica, imaginile si fisierele de pe Flash drive-ul tau de memorie sau alte dispozitive de stocare. Stare: nou, sigilat. Se vinde cu factura sau bon fiscal.

Info suplimentare: office@repsoft.ro

Denumire: Card Reader Wireless Kingston MobileLite
Cod: MLW221
Interfata: Wi-Fi 802.11g/n (WPA2)
Carduri suportate: USB si SD, SDHC, SDXC, microSD (adaptor inclus)
Dispozitive compatibile: 
 1. iPad, iPad2, iPad(generatiile 3 si 4), iPad mini
 2. iPhone 3G/3GS/4/4S/5
 3. iPod touch
 4. Kindle Fire, Kindle Fire HD
Durata baterie: 5 ore

 

Adauga un comentariu pe facebook

 
Data si ora adaugarii: 23-03-2018 11:35:10
Localitate:Braila
Telefon/email:

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
   


   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.