24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vand imprimanta multifunctionala Canon Pixma MG2450

Imprimanta multifunctionala Canon Pixma MG2450 este ideala pentru imprimare, scanare si copiere avand o viteza de printare impresionanta si include cartuse FINE pentru fotografii de calitate superioara. Aceasta imprimanta are un design elegant, dar in acelasi timp compact ocupand un spatiu mic, iar inclocuirea cartusului sau a hartiei se realizeaza fara efort. Imprimanta este noua, sigilata si se vinde cu factura sau bon fiscal.

Info suplimentare: office@repsoft.ro

Pret imprimanta: 209 lei (TVA 19% inclus)

Detalii
Imprimanta Canon Pixma Multifunctionala MG2450 

 

Adauga un comentariu pe facebook

 
Data si ora adaugarii: 22-03-2018 13:38:34
Localitate:Braila
Telefon/email:office@repsoft.ro


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
     


     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.