24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanzarile Brailei au crescut in 2011

Au crescut sau nu vanzarile firmelor brailene afalate in Topul vanzarilor (firmelor) 2011?


Anul trecut, omul de afaceri Gheorghe Caruz era pe locul 54 în top, cu o avere de 95-100 de milioane de euro, iar Marin Moraru, pe locul 96, cu 50-52 de milioane de euro. 


In 2011, situaţia s-a schimbat radial. Gheorghe Caruz, 65 de ani, cu afaceri în domeniile creşterea porcilor, procesarea cărnii, băuturi carbogazoase, complex hotelier şi restaurant, a picat pe locul 88, iar Marin Moraru, 66 de ani, cu afaceri în creşterea porcilor, procesarea cerealelor şi a cărnii, fabricarea alcoolului şi a băuturilor, a urcat pe locul 75.


Alte stiri despre Vanzari Braila 
Sursa: adevarul.ro

 


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.