24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vehiculele neinmatriulate aduc dosar penal

Miercuri, 9 octombrie 2013, la orele 13:50, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunal Romanu l-au depistat pe T.Ionuţ (30 de ani), din comuna Movila Miresii, în timp ce conducea, pe DJ 255A, un tractor neînmatriculat, cu care tracta două remorci, de asemenea, neînmatriculate.

Faţă de acesta a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi tractarea unor remorci neînmatriculate.

Tot miercuri, la orele 14:45, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe J.Marian (43 de ani), din localitatea Tufeşti, în timp ce conducea, pe DC 10, o autoutilitară care tracta o remorcă tip vagon, fără număr de înmatriculare sau înregistrare.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tractarea unei remorci neînmatriculate, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 (republicată). 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.