24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Victima accidentului rutier mortal din afara localitatii Maxineni a fost identificata

În cauza privind accidentul rutier mortal, produs la data de 27.09.2013, la orele 19:30, pe DN 23, în afara localităţii Măxineni, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au stabilit că victima se numeşte B.Gheorghe (63 de ani), din satul Gulianca, comuna Salcia Tudor.

Reamintim că D.Nicolae (32 de ani), din Constanța, în timp ce conducea autoturismul, pe drumul menţionat, a surprins și accidentat mortal un bărbat necunoscut, de 55- 60 de ani, care se afla pe partea carosabilă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, și i-a fost prelevată o probă biologică de sânge.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au efectuat cercetări şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.