24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Victime colaterale intr-un accident in lant

Vineri, 27 septembrie, D.Mădălin (19 ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 212, în localitatea Tichileşti, s-a angajat în depăşirea altui autoturism, care se afla staţionat pe partea dreaptă a părţii carosabile, a evitat coliziunea cu un alt autoturism, care circula din sens opus, s-a tamponat cu autoturismul staţionat şi, după ce a fost proiectat în afara părţii carosabile, a accidentat pe M.Vali (16 ani) şi C.Ionela (17 ani), ambele din comuna Tichileşti, care circulau pe marginea părţii carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei de 16 ani şi vătămarea corporală uşoară a celeilalte, ambele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i-au fost recoltate probe bniologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.