24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Victor Ponta isi doreste o colaborare stransa cu autoritatile locale

Premierul Victor Ponta isi pune speranta intr-o colaborare rodnica cu autoritatile de la nivel local din Romania. Victor Ponta a declarat că îşi doreşte un parteneriat între Guvern şi autorităţile publice locale, adăugând că, în prezent, Executivul nu poate decât să peticească bugetul pentru că ţara noastră trebuie să respecte obligaţiile asumate în faţa partenerilor internaţionali.
''Cred că trebuie să instituţionalizăm acest dialog prin MAI cu reprezentanţii legitimi ai comunităţilor locale, mai ales că mâine (n.r. joi), la rectificarea de buget, şi până la sfârşitul anului (...) bani prea mulţi nu sunt. E un buget aprobat de fostul Guvern. (...) Noi putem să facem mici corecturi acolo unde lucrurile sunt posibile. Acum peticim ce se poate petici. Totul păstrând această restricţie pe care o avem (...) a obligaţiilor pe care le avem cu partenerii internaţionali'', a explicat Ponta.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.