24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Victor Ponta l-a demis pe seful ISC, Constantin Grăjdan

Primul-ministru, Victor Ponta, a luat decizia demiterii şefului Inspectoratului de Stat în Construcţii, domnul Constantin Adrian Balaban-Grajdan. Începând de astăzi (24 mai 2012), domnul Balaban-Grajdan nu va mai activa în aceasta funcţie.
Decizia a fost luată din cauza comportamentului şefului ISC, care a luat decizii fără să-l informeze pe Primul-ministru, desi instituţia pe care o conduce se afla in subordinea Primului-ministru. In scurt timp, va fi asumată o nouă numire la conducerea acestui Inspectorat.

Decizia a fost luată de premier după ce Constantin Grăjdan, numit la ISC la 18 mai, a decis retragerea instituţiei din procesul "Trofeul Calităţii" al fostului premier Adrian Năstase.

Totdata, fostul şef al ISC Adrian Balaban-Grăjdan este cercetat de procurorii DNA pentru favorizarea infractorului, după ce a trimis instanţei supreme adresa privind retragerea instituţiei din procesul "Trofeul calităţii", la o zi după ce a fost învestit în funcţie, fără să aibă avizele necesare. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.