24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Victor Ponta sustine camerele video la bacalaureat si in anii viitori

Supravegherea video in cadrul examenelor de bacalaureat este sustinuta de premierul Romaniei, Victor Ponta, si pentru anii viitori. Desi exista voci care ar dori inlaturarea acestora, reprezentantul guvernului merge pe pastrarea supravegherii video a persoanelor care se afla in cadrul examenului de bacalaureat.

"Lăsaţi camerele de luat vedere acolo unde sunt, nu le scoatem şi nu le scoatem nici în viitor", i-a spus Ponta lui Pop, în şedinţa de Guvern.




 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 



 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.