24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viile galatenilor din Umbraresti au fost calcate de hoti

Ei au smuls şpalierii şi i-au spart cu ciocanele, cu scopul de a valorifica tijele metalice din interior la un centru de colectare a fierului vechi. Riscă să ajungă la închisoare pentru distrugere şi furt.

În ziua de 27 martie 2012, la ora 16.00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti i-a depistat pe raza comunei Umbrăreşti, judeţul Galaţi, pe L. Ion (43 ani),  A. Alexandru (43 ani), D. Sandu (35 ani) şi B. Iulian (23 ani), toţi din acceaşi localitate, care se deplasau cu o căruţă încărcată cu şpalieri sparţi.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.