24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angajari: Villa Venus cauta fete - 5000 de franci pe saptamana

Firma: VillaVenus


E-mail: villa.venus.c@gmail.com


Oferte de munca: Te invitam sa castigi o multime de bani, fara riscuri, intr-o atmosfera foarte placuta. Studioul nostru are o experienta de multi ani si avem multi clienti fideli. Esti simpatica, ingrijita, de incredere si iti place castigi multi bani? La noi e locul potrivit pentru tine! Iti oferim gratuit consumabile pentru munca, bauturi fara alcool, sedinta foto, cazare si multa publicitate pe cele mai mari portaluri erotice din Elvetia. Avem preturi mari si stabile! Ne ocupam de permisul tau de munca! Locatia este centrala - toate magazinele sunt doar la cativa pasi de studio Parcare Alatura-te echipei noastre. Cere-ne mai multe detalii la 0041 79 396 33 26 (WhatsApp, Telgram + Viber) sau pe email losago@gmx.ch


Oferta valabila pana la data: 06-02-2023

 

Adauga un comentariu pe facebook

 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.