24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Violenta conjugala intr-o familie din comuna Sutesti

Conflict conjugal amplificat de alcool intre doi soti din comuna Sutesti. În ziua de 7 aprilie a.c., la orele 13:55, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 de Poliţie Rurală Ianca au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de C.C., din satul Mihail Kogălniceanu, comuna Şuţeşti, cu privire la faptul că, în ziua de 7 aprilie a.c., la orele 13:30, tatăl lui, C.I. (53 de ani), a agresat-o pe mama sa, C.A. (58 de ani), în timp ce se aflau în locuinţa conjugală.

Cercetările desfăşurate de poliţişti au stabilit că, pe fondul consumului de alcool, după un schimb de replici, cel reclamat şi-a împins soţia, care s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se de sobă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.