24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Violenta nocturna in Comuna Rosiori

Miercuri, la orele 12:30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Roşiori au fost sesizaţi de localnicul D.C. (25 de ani), cu privire la faptul că, în noaptea de 21 spre 22 decembrie 2012, în timp ce se deplasa spre domiciliul său, a fost agresat de S.M. (42 de ani) şi Ş.I. (27 de ani), ambii din comuna Scânteia, judeţul Ialomiţa, în urma unor discuţii contradictorii anterioare.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Faţă de cei doi agresori a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.