24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vocea brailenilor nu se aude la DGA

Când zici Directia Generală Anticoruptie te gândesti la o structură „de fortă", care nu iartă nici agentul din mijlocul intersectiei, care se crede buricul pământului si e în stare s-o amendeze si pe mă-sa dacă nu-i dă spagă.

Nu si la Brăila! si-am crezut că, fie DGA Brăila are o problemă de PR si activitatea sa n-a fost scoasă în fată asa cum trebuie, fie ofiterii nostri au fost atât de ocupati încât au uitat să mai raporteze la centru marile cazuri de coruptie.

Pardon, am găsit două cazuri în dreptul DGA Brăila.

Unul cu politistul Radu Voicu, de la Rutieră, arestat pe 9 octombrie, dar eliberat a doua zi din lipsă de probe, si un altul cu niste amărâti de soferi dati în gât de către politisti.
Recunosc că faptul ce m-a determinat să intru pe site-ul DGA-ului si să caut cazuri din Brăila a fost taman această ultimă întâmplare din viata ofiterilor anticoruptie de la noi.Sursa: Adevarul de Braila (Nicoleta Butnaru)


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.