24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voltaj le canta galatenilor marti seara

Spectacolul începe la ora 19.30 şi are loc în aer liber, între căminele studenţeşti şi Grădina Publică. Intrarea este liberă. Dacă plouă,  concertul se mută la Club S, situaţie în care accesul se face doar pe bază de carnet de student.

Clubul Studenţilor Basarabeni şi Bucovineni „Ştefan cel Mare şi Sfânt" din cadrul Ligii Studenţilor din Galaţi, vă invită marţi, 27 martie, începând cu orele 19.30 în Complexul Studenţesc „Al.I.Cuza" (Intrare Grădina Publică) pentru a petrece în aer liber, studențește, pe muzica celor de la "Voltaj"sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.