24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vrancean identificat transportand deseuri feroase fara documente

Ieri dimineaţă, la orele 8:30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Măxineni au oprit pentru control, pe o stradă din localitatea Latinu, autoutilitara condusă de V.C. (26 de ani), din satul Sliminic, comuna Tâmboieşti, judeţul Vrancea.

Poliţiştii au constatat că acesta transporta deşeuri din fier pentru care nu  deţinea documentele prevăzute de lege, afirmând că le-a achiziţionat de la o persoană din satul Latinu.

Cantitatea de 24 kg deşeuri feroase a fost ridicată în vederea confiscării şi celui în cauză i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională, în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 12/1990 (republicată).





 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 



 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.