24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vremea din Galati ii face pe fermieri sa arunce mii de litrii de lapte

Crescătorul de vaci Constantin Pintilie, din Munteni, a aruncat deja 2.000 de litri de lapte, deoarece drumul de acces către fermă este acoperit de nămeți de trei metri.

Vremea extremă a produs pagube importante crescătorilor de animale din județul Galați. Cei mai mulți dintre ei nu au mai avut cui livra producția de lapte zile în șir, așa că au fost nevoiți să arunce o parte din ea. Mai mult, unele dintre ferme sunt în continuare sub nămeți.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.