24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vremea in Braila in urmatoarele doua saptamani

Toamna si-a inceput programul de lucru de la 1 septembrie insa razele soarelui inca mai ridica temperaturile in termometru si pana la 30 de grade. Vremea este placuta la acest inceput de septembrie iar meteorologii ne ofera vesti bune si despre urmatoarele doua saptamani. Vremea va fi caldă în primele zile, cu maxime de 25…27 grade C, dar se va răci pe 21 septembrie. Apoi, până spre 28 septembrie, temperatura aerului va urca treptat spre valori de 28 grade C (caracterizând o vreme caldă pentru această perioadă), ulterior scăzând uşor de la o zi la alta până la sfârşitul intervalului de prognoză.
Va ploua în data de 20 septembrie, până spre jumătatea zilei următoare, dar ploile vor fi în general slabe cantitativ. În restul intervalului, probabilitatea de apariţie a ploilor va fi foarte redusă.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.