24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vremea la Braila va aduce grindina si vijelii

Dar caldurile nu se domolesc. Vremea pregateste pentru judetul Braila fenomene diverse in plina vara, in luna lui cuptor. Meteorologii ne anunta ca vor fi vijelii, drindina, tunete si fulgere. Cateva zile asezonate cu ploaie. După atâta caniculă insuportabilă cu peste 39 de grade, iată că de ieri, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, o informare meteo de ploi şi vijelii valabilă de ieri 15 iulie, ora 15.00, până astăzi 16 iulie, ora 21.00. În aceast interval, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în majoritatea regiunilor şi se va manifesta prin intensificări ale vântului, care trecător vor lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice şi pe arii restrânse căderi de grindină.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.