24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vremea ne pregateste o racire accentuata

Ne avertizeaza meteorologii. Conform datelor analizate ninsorile incep chiar din acest sfarsit de saptamana, in unele zone, in restul tarii smtindu-se cu adevarat o cadere a temperaturii. nInsorile vor poposi prin Maramures, Moldova dar si la munte.
Pentru zona Munteniei, până pe data de 26 octombrie, regimul termic mediu se va menţine în mod constant uşor mai ridicat comparativ cu mediile multianuale ale perioadei. În intervalul 26-29 octombrie va avea loc un proces de răcire accentuată şi se vor atinge minime de 2 grade Celsius şi maxime de circa 8 grade Celsius, ce vor caracteriza o vreme deosebit de rece pentru data respectivă. Între 30 octombrie şi 2 noiembrie regimul termic va marca o creştere treptată, iar în intervalul 2-5 noiembrie valorile termice se vor menţine apropiate de cele climatologic normale pentru începutul acestei luni. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor mai importante cantitativ şi pe arii extinse va fi semnificativă în intervalul 27-29 octombrie, iar ulterior ploile vor fi, în general, slabe cantitativ şi pe arii mai restrânse.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.