24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vremea se raceste si in Braila

De astazi vremea se va raci accentuat in toata tara, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, iar cele minime intre -6 si 4 grade, mai scazute in depresiuni.

Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe - mixte in zona montana si in dealurile subcarpatice si predominant ploi in zonele joase din sud si est. Putem spune ca iarna este pe aproape si va veni cat de curand. Insa, Ministrul Transporturilor are grija ca si activitatea de deszapezire sa se faca dupa normative noi, care sa conduca la scaderea costurilor si a timpilor de interventie.

sursa: ziare.com


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.