24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vremea testarii profesorilor braileni a sosit

Daca pana acum doua saptamani era mare febra cu examenul de bacalaureat, iar mai inainte au fost mari emotii pentru elevii clasei a VIII-a pentru examenul de capacitate, de data aceasta a venit randul profesorilor sa fie evaluati.

In Braila 83 de invatatorii debutanti, din cei 91 de inscrisi au sustinut luni examenul de definitivat, avand de rezolvat subiecte ambigue. Cadrelor didactice li s-a cerut, initial, sa scrie despre basmul cult, care dupa spusele candidatilor nu aparea nicaieri in programa.

"Pentru examenul de definitivat din data de 17 iulie, s-au inscris 92 de candidati, au intrat in sali 91, iar dupa inmanarea subiectelor au renuntat 8. Deci acum avem 83 de lucrari. Pe total de 23 de discipline, cei mai multi sunt invatatori, in numar de 29. A fost un singur incident, subiectele transmise de la minister pentru invatatori, au prezentat la limba romana un item care nu era inclus in programa, dupa o ora s-a inlocuit prima pagina la varianta de subiect si s-a transmis ca acesti candidati au voie sa mai stea in examen inca o ora peste ora 14.00. A fost un examen de patru ore si am avut cativa candidati care au stat si dupa ora 14.30. Dupa care la ora 16.00, asa cum am prevazut si planificat, lucrarile au fost predate delegatiei comisiei judetene pentru a fi transportate la centrele nationale de evaluare. La Braila a fost un singur centru pentru cei 83 de candidati la Grupul Scolar *Anghel Saligny*", a declarat profesor Romeo Mocanu, inspector scolar general adjunct al ISJ Braila.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.