24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Magazine

Woodart Braila

Woodart Braila produce si comercializam mobilier de baie si mobilier de bucatarie de foarte buna calitate la un pret rezonabil si servicii excelente clientilor nostri. Dorim sa oferim solutii de amenajare practica si eficienta a spatiului din baie si bucatarie prin imbinarea design-lui ergonomic si bunului gust cu functionalitatea mobilierului.
    Toate produsele de mobilier realizate in fabrica Woodart beneficiaza de un eficient management si control al caltatii ISO 9001 implementat din anul 2006 cu TUV SUD Germania.
    Woodart este specializata in productia de mobilier de baie si bucatarie din semifabricate MDF, PAL melaminat si acopera o paleta vasta de finisaje din care amintim doar cateva (fronturi din MDF acoperit, lacuri opace colorate in masa, efecte speciale, MDF furniruit, patine antichizate, acoperiri cu folii PVC in diferite decoruri de lemn sau imitatii de aluminiu marmura, etc).
in procesul de productie folosim tehnologii de ultima generatie care asigura o buna calitate produselor si sunt prietenoase cu mediul incojurator.
Producem mobilier de baie din semifabricate MDF si PAL melaminat.
Finisajele sunt de cea mai buna calitate, fiind executate cu tehnologii moderne.
 • MDF furniruit;
 • fronturi din MDF acoperit;
 • lacuri opace colorate in masa;
 • efecte speciale;
 • acoperiri cu folii PVC in diferite decoruri de lemn sau imitatii de aluminiu, marmura;
 • patine antichizate
Producem mobila de bucatarie din semifabricate MDF si PAL melaminat.
Finisajele sunt de cea mai buna calitate, fiind executate cu tehnologii moderne.

Adresa: Calea Calarasilor Nr.256, Bl.N, Parter, Cod 810264 Braila
Telefon: +40 720 534 002 ,
Fax. +40 239 673 606
Mobil: 0720 277 211
Email: office@woodart.ro

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.