24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Xpertwebsoft SRL Braila

Xpertwebsoft SRL Braila este o companie romaneasca experimentata in dezvoltarea, implementarea si personalizarea produselor software complexe, in domeniile e-business security, e-signature, financiar-bancar, project management, resurse umane si salarizare, Internet/Intranet, precum si servicii de outsourcing. Pachetele noastre de dezvoltare site-uri si software se potrivesc fiecarui buget. Vom fi bucurosi sa colaboram, nu te vom dezamagi!

Servicii web
    Realizare Blog
    Realizare magazin online
    Realizare site web de prezentare
    Refacere / Redesign site web
Domenii
    Gazduire web
    Inregistrare domenii
    Verifica domeniu

Obiectivul nostru principal este sa oferim in toate fazele relatiei noastre cu clientii, incepand de la primul contact pana la suportul tehnic, servicii si produse de calitate si un inalt nivel de profesionalism.
De aceea, XPERTWEBSOFT nu se margineste doar la a oferii servicii si produse performante si incearca sa construiasca relatii cu clientii pe termen indelungat.

Telefon:
0755532901
Fax: 0339811554
E-mail: office@xpertwebsoft.ro
Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.