Noutati :

  

 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri locale / Servicii

Zainea Com Serv Braila

Zainea Com Serv Braila este specializata in dezvoltarea si implementarea aplicatiilor softare financiar contabile si de personal dedicate institutiilor publice, fiind preocupata permanent de asistarea activa a clientilor si anticiparea necesitatilor acestora. In centrul preocuparilor firmei sta interesul pentru satisfacerea asteptarilor clientilor cu produse si servicii de inalta calitate.
 •      Aplicatia software ZBUGET C/S este o solutie integrata moderna care este proiectata sa asigure functionarea in conformitate cu legislatia din Romania, permitand gestionarea datelor de evidenta financiar-contabila si bugetara din administratia publica centrala si locala la un nivel scazut al costurilor de implementare.
 •     Aplicatia software ZPERSONAL C/S este o solutie integrata moderna care este proiectata sa asigure functionarea in conformitate cu legislatia din Romania, specifica domeniului personal-salariazare din domeniul bugetar, asigurand gestionarea resurselor umane si permitand implementarea fluxurilor informationale si proceselor specifice activitatii de evidenta salariala.

Zainea Com Serv Braila

Adresa: Str. Mihai Bravu, nr. 177, Braila, cod postal 810522
Telefon: 0743103227
Tel / Fax: 0239 678907
Tel / Fax:
0339 105705
E-mail: zcs.contabilitate@gmail.com
              zcs.personal@gmail.com

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

HOROSCOPUL DE AZI

Stiri Braila de ultima ora

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 

Pagini memorabile din trecutul Brailei

Luni, 9 noiembrie 2015, ora 17,00 la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila, Piața Poligon nr. 4, are loc lansarea cărții ”Pagini memorabile din trecutul Brăilei” de Gheorghe Gorincu. Pe lângă lansarea volumului amintit, autorul serbează și [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.