24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zilele Brailei vor fi pazite de jandarmi

Brailenii au motiv de petrecere. In perioada 13-19 august Braila este in straie de sarbatoare. Primăria și Consiliul Județean, în parteneriat cu alte unitati au elaborat un program artistic-cultural care sa ii incante pe braileni, si nu numai. În aceste zile brăilenii vor avea posibilitatea de a alege cum să își petreacă timpul liber, programul fiind unul diversificat. In toata aceasta feerie, jandarmii vor veghea la linistea si ordinea cetatenilor. Pe timpul manifestarilor cultural-artisice cu ocazia serbarii “Zilelor Brailei” jandarmii vor constitui cu scopul prevenirii de accidente nedorite dar si pentru a veni in sprijinul cetatenilor, cordoane de ordine si patrule pedestre carora cetatenii li se pot adresa in mod direct pentru solicitarea sprijinului.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.