24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zilele racoroase se termina pentru Braila

Gata cu racoarea lasata in urma ploilor. Daca vremea si-a mai potolit din intensittaea caniculei, manifestandu-se prin vijelii, furtuni si grindina, brailenii au profitat de racoarea care s-a lasat in urma manifestarilor climatice. Canicula se reinstaleaza si va indica in termometre din nou temperaturi insuportabile.

În următoarele două săptămâni avem parte de o vreme schimbătoare, caracterizată prin perioade caniculare, dar şi prin zile în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată. În zona Bărăganului, mediile temperaturilor maxime vor creşte de la valori de 29 grade Celsius, la începutul intervalului, până spre 35-36 grade Celsius, în jurul datei de 22 iulie. Vremea redevine astfel caniculară la orele amiezelor.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.