24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ziua Internationala a Dunarii se sarbatoreste pe 29 iunie

Dunarea serbata la nivel international pe 29 iunie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Dunării. Tarile dunarene si Comisia Internaţionala pentru Protecţia Fluviului Dunărea (ICPDR) au hotarat ca ziua de 29 iunie sa celebreze Dunarea.

29 iunie - Ziua Dunării- reprezintă un prilej pentru a sărbători unul din cele mai mari sisteme fluviale din Europa, incluzând şi oamenii şi vieţuitoarele sălbatice pe care le susţine. Mari festivaluri pe malurile Dunării, întâlniri publice şi evenimente educaţionale sunt dedicate Dunării, oamenilor ei şi progreselor care au fost făcute în administrarea fluviului.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.