Noutati :

  

 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri locale / Constructii

Zvelt Braila filtre de apa

Zvelt Braila este o firmă specializată pe importul şi distribuţia de echipamente de calitate  pentru filtrarea şi purificarea apei.
    Distribuim exclusiv în România şi Bulgaria echipamente de înaltă calitate marca:  ” Puri Optima “.  Cumpărând de la noi aveţi  garanţia că beneficiaţi  de cel mai bun preţ de pe piaţă deoarece evitaţi orice intermediar care ar putea majora preţurile. Factura se va realiza direct de la importator – cumpărător.
     Aceste produse sunt fabricate în Statele Unite ale Americii şi ansamblate în Taiwan pentru a putea ajunge la beneficiar la un preţ foarte bun. Tocmai de aceea atât echipamentele cât şi consumabilele acestora au cel mai bun raport calitate/preţ din România.
    Produsele “ Puri Optima “ beneficiază de garanţie extinsă de până la 10 ani deoarece au o fiabilitate deosebită în timp. Sunt sigurele produse de pe piaţa din Romania care beneficiază de o astfel de garanţie …
     Colaborând cu echipa noastră de specialişti, aveţi siguranţă că veţi beneficia de cea mai bună soluţie pentru problemele dumneavoastră. Ne străduim permanent să diversificăm gama de produse pentru ca dumneavoastră să alegeţi exact ce aveţi nevoie.
     Permanent oferim soluţii de filtrare, dedurizare, purificare şi sterilizare a apei în special pentru casele construite în afara oraşelor care se alimentează cu apă provenită din subteran. Părerea noastră este că orice locuinţa trebuie să aibă un purificator de apă pentru protejarea sănătaţii locuitorilor ei.

Adresa:  Sos. Baldovinesti Nr. 20, Braila
Tel:  0744 618786;        0747 287424
Fax: 0239 616275
E-mail: vanzari@filtre-apa-pura.ro
            tehnic@filtre-apa-pura.ro
            zvelt@yahoo.comAsteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

HOROSCOPUL DE AZI

Stiri Braila de ultima ora

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 

Pagini memorabile din trecutul Brailei

Luni, 9 noiembrie 2015, ora 17,00 la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila, Piața Poligon nr. 4, are loc lansarea cărții ”Pagini memorabile din trecutul Brăilei” de Gheorghe Gorincu. Pe lângă lansarea volumului amintit, autorul serbează și [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.