24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 Decembrie vine si cu salarii mai mari pentru bugetari

Luna cadourilor, decembrie, vine pentru toti bugetarii, chiar din prima zi, cu o marire de salariu. 7,4 la suta procente vor fi adaugate la salariul bugetarilor din luna decembrie, bani care vor fi incasati de beneficiari in ianuarie 2013. Salariile bugetarilor au crescut, intr-o prima etapa, in luna iunie cu 8 la suta fata de luna mai, pentru ca marirea de 7,4 la suta sa fie a doua etapa de intregire a salariilor taiate cu 25 la suta prin Legea nr. 118/2010.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.