24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013 vine cu un nou sens giratoriu pentru oras

Daca soseaua de centura a fost tunata cu sensuri giratorii, autoritatle nu ezita sa foloseasca sistemul de orientare in trafic nici n interiorul orasului. Braila beneficiaza de mai multe imbunatatiri: sistem de epurare a  apei, extindere si modernizare retea de apa si canalizare, hipermarketuri la discretie, in curand revitalizarea Parcului Monument si a Castelului de Apa. Primaria Braila are in vedere si construirea unui nou sens giratoriu in 2013, la capaul liniei 4, in zona Kaufland, totul pentru fluidizarea traficului din zona.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.