24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 primari demisioneaza din PNL Braila in semn de protest fata de Catalin Boboc

Modul in care actualul presedinte al PNL Braila, Catalin Boboc, conduce partidul, precum si zvonurile care circula, referitoare la posibila implicare a acestuia in "dezertarea" unor penelisti la PRM a determinat 4 primari, alesi la alegerile recent incheiate pe listele USL din partea PNL, sa isi dea demisia din partid.

Update 20.06.2012 ORA 11: Liderul PNL Braila, Catalin Boboc a fost convocat de urgenta la sediul PNL Bucuresti;

Update : Capbun Costel primarul comunei Bertestii de Jos a declarat pentru "obiectivi" ca si-a dat demisia doar din Biroul Permanent si nu din PNL Braila. Totodata, explicatiile lui denota ori faptul ca nu prea stie cu "ce se mananca functia de primar" ori ne ia drept "colegii nostri". Pai cine propune acele persoane care se doresc a fi directori de deconcentrate si nu i-ai vazut in campania electorala, femeia de serviciu de la PNL ? Sau tot ea conduce si partidul ?

Update : Costin Iulian Sorin si-a dat demisia din functia de vicepresedinte PNL Braila;

Update :
Din informatiile noastre, primii doi primari si-au inregistrat demisiile iar ceilalti doi intentioneaza sa faca acest lucru;

Demisia celor 4, Andrei Petre primarul comunei Gradistea, Capbun Costel primarul comunei Bertestii de Jos, Popa Radu primar Ciresu si Mosescu Alexandru primarul comunei Mircea Voda, face ca PNL Braila sa ramana cu doar 6 primari in tot judetul Braila.

Spune-ti parerea despre acest articol prin formularul de mai jos. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.