24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

A traversat in fuga si a ajuns in spital

La data de 8.10.2013, la orele 16:45, C.Adrian (33 de ani), din municipiul Buzău, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 203, pe raza satului Jugureanu, comuna Ulmu, a surprins şi accidentat un minor în vârstă de 9 ani, din localitate, care traversa drumul în fugă, fără să se asigure.

În urma evenimentului, băiatul a suferit vătămări corporale uşoare, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde a primit îngrijirile medicale necesare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.