24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

AFDJ Galati trebuie sa achite despagubiri unui fost director

Florinel Mihalache, fost director de navigaţia la Administraţia Fluvială a Dunării de Jos Galaţi, a dat compania în judecată în legătură cu neplata indemnizaţiei de conducere. Judecătorii au concluzionat că salariul de 8.645 de lei pe lună era cam mic, deci i-au dat daune de 15.000 de lei.

Judecătorii de la Tribunalul Galaţi au decis, vineri, să oblige Compania Naţională Administraţia Fluvială a Dunării de Jos Galaţi să-i plătească fostului director de navigaţie Florinel Mihalache daune în cuantum de 15.500 lei.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.