24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

AJOFM formeaza somerii pentru ocupatia de contabil

Somerii braileni au sansa da a invata din tainele contabilitatii si chiar sa obtina o diploma care sa le ateste acesta abilitate pentru  a avea mai multe sanse in cautarea unui loc de munca. AJOFM Braila ii asteapta pe brailenii interesati de oportunitate sa se inscrie la acest curs care se va desfasura pana la sfarsitul anului. De mentionat este faptul ca doritorii interesati de cursul de contabilitate trebuie sa stie ca trebuie sa detina diploma de liceu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.