24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

ANAF si-a infiintat un doi s-un sfert

Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri,  4 iulie 2012, o Hotărâre pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 109/2009 privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).
 
Hotărârea prevede înfiinţarea, în cadrul ANAF, a unei Direcţii Generale de Integritate, care va avea ca principale atribuţii crearea unor mecanisme de luptă împotriva fraudării sistemului fiscal şi împotriva corupţiei din sistem precum şi participarea la elaborarea documentelor strategice din domeniul luptei anticorupţie şi la monitorizarea aplicării acestor documente.

“Un obiectiv important al ANAF este crearea unei administraţii fiscale care să răspundă cât mai bine obiectivelor de colectare eficientă a veniturilor bugetare, iar pentru atingerea acestui obiectiv este necesară crearea unor mecanisme de combatere a actelor de corupţiei. Eforturile noastre sunt strâns legate de obiectivele prevăzute în Strategia Naţională Anticorupţie şi de recomandările Comisiei Europene, cuprinse în Mecanismul de Cooperare şi Verificare” a declarat preşedintele ANAF, Şerban Pop.

Noua structură va fi înfiinţată cu încadrarea în numărul de posturi aprobat pentru Ministerul Finanţelor Publice – aparat propriu şi unităţi subordonate.

Forum Braila asteapta comentariile si sugestiile brailenilor prin formularul de mai jos. Nu uitati: Vocea Brailei sunt brailenii !


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.