24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accident la iesirea din Galati intre doua masini

Impactul a fost cauzat de imprudența unui șofer care a accelerat mai mult decât îi permitea carosabilul acoperit cu gheață. În urma ciocnirii celor două mașini, patru persoane au fost rănite și au primit îngrijiri medicale de la medicii de la Ambulanță și SMURD.

Accidentul s-a petrecut aseară, la ieșirea din oraș, în zona Tirighina. Un bărbat în vârstă de 42 de ani, aflat la volanul unei Dacia Logan, se deplasa pe strada Brăilei.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.