24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accident rutier soldat cu o victima pe in afara localitatii Mircea Voda

În dimineaţa zilei de 18 septembrie 2013, la orele 5:40, personalul de serviciu din cadrul Poliţiei oraşului Ianca a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că, pe DN 2B, în afara localităţii Mircea Vodă, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a stabilit că M.Florinel (47 de ani), din oraşul Vălenii de Munte, judeţul Prahova, în timp ce conducea autoturismul dinspre Buzău spre Brăila, nu a păstrat o distanţa corespunzătoare faţă de autobuzul condus de către D.Ion (62 de ani), din comuna Mircea Vodă, care se deplasa în acelaşi sens şi efectua viraj regulamentar la stânga, pentru a intra pe DC 38, şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat rănirea unui pasager din maşina condusă de prahovean, fiind transportat la U.P.U. Brăila, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.