24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accidentul lui Huidu nu sperie vitezomanii

Poliţiştii rutieri au constatat, în week-end, peste 5.300 de contravenţii privind nerespectarea vitezei legale pe drumurile publice, fiind suspendate 116 permise, informează Poliţia Română.

În cadrul acţiunii, poliţiştii rutieri au utilizat 270 autospeciale dotate cu aparatură de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Au fost constatate 5.384 de contravenţii privind nerespectarea normelor privind regimul legal de viteză pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 116 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv şi pentru categoria din care face parte autovehiculul condus. (Mai multe stiri Huidu accident pe ZiarulZiare.ro)
Sursa: Realitatea.net 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.