24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Acte necesare preschimbare permis auto

In aceste zile mai toti conducatorii auto vor sa isi schimbe permisul auto datorita noilor prevederi ale Codului Rutier referitoare la faptul ca la expirarea acestuia este obligatorie fisa medicala-tip din care sa rezulte ca este apt pentru a conduce autovehicule sau tramvaie.

Avand in vedere ca prevederea referitoare la fisa medicala este solicitata doar daca preschimbarea se solicita dupa expirarea valabilitatii administrative a permisului de conducere, romanii, inventivi si cu spirit de observatie a "lacunelor" legislative solicita schimbarea permisului auto inainte de data expirarii perioadei de valabilitate.

Pentru cei interesati prezentam lista cu Acte necesare schimbare permis auto.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.