24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Activitati infractionale in lant pentru doi tineri de 16 ani

În ziua de 18 octombrie 2013, la orele 12:00, poliţişti de la Poliţia oraşului Însurăţei au fost sesizaţi de către R.Dumitru (66 de ani), din oraşul Însurăţei, cu privire la faptul că, în noaptea de 17 spre 18 octombrie 2013, persoane necunoscute au pătruns în garajul lui, situat în apropierea blocului în care locuieşte, şi din autoturism i-au sustras un încărcător pentru telefonul mobil.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au efectuat cercetări şi au stabilit că principalii suspecţi sunt C.I. (16 ani) şi C.B. (16 ani), ambii domiciliaţi în oraşul Însurăţei.

Din cercetări a reieşit că aceştia au pătruns, prin efracţie, în respectivul garaj, şi au sustras încărcătorul, după care, în aceeaşi noapte, au sustras o autoutilitară din parcarea unui bloc din oraşul Însurăţei.

S-a stabilit că numitul C.I., în timp ce conducea maşina sustrasă, pe străzile din Însurăţei, fără a deţine permis de conducere, a lovit un autoturism staţionat, după care şi-a continuat deplasarea şi în cele din urmă a abandonat autoutilitara.

Fiind extinse cercetările, s-a mai stabilit că, în noaptea de 16 spre 17 octombrie 2013, au pătruns în altă autoutilitară, parcată pe strada Şcoala Veche, din localitatea Însurăţei, şi au sustras un telefon mobil.

Poliţiştii au recuperat de la aceştia bunurile sustrase, pe care le-au restituit părţilor vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.