24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aerodromul din Vadeni ne invita la spectacol, bere si mici

In acest sfarsit de saptamana la aerodromul Aerial Club de la Vadeni este organizat un scpectacol aviatic insotit de mici, bere si muzica. Evenimentul marcheaza cea de-a VIII-a editie a "Borsului de peste la Vadeni".

Eveniemntul incepe la ora 10.00, anul acesta Fortele Aeriene Romane au confirmat participarea la actiune. De la aeroportul din Mihail Kogalniceanu vor decola doua avioane de vanatoare MIG 21 Lancer iar de la Scoala de aplicatie a Fortelor Aeriene de la Bobocu va veni la Vadeni o formatie de trei avioane de antrenament IAR 99 Soim, spre incantarea spectatorilor, fiind astfel o ocazie unica de a-i vedea la Vadeni pe pilotii militari romani.

In jurul orei 14.00, spectatorii vor putea sa vada de aproape toate aparatele de zbor prezente la aerodromul Aerial Club, vor putea sa stea de vorba cu pilotii, sa obtina autografe si sa faca fotografii, spre incantarea celor mici dar si celor mari.

Dupa ora 17.00 pana la apusul soarelui se vor putea face zboruri de agrement in zona Galati-Braila.

Seara incepe cu „Hangar Party” si bors de peste preparat cu maiestrie de un bucatar din Braila.

Sarbatoarea aeronautica continua si duminica.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.