24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agentii de politie au identificat autorii furtului de motoare

Poliţişti de la Postul de Poliţie Comunal Măxineni au continuat cercetările în cauza înregistrată cu autori necunoscuţi, la data de 19 octombrie 2013, privind furtul a două motoare electrice din incinta unei societăţi comerciale cu profil morărit, stabilind că principalii suspecţi sunt S.M. (36 de ani) şi D.C. (17 ani), ambii din satul Latinu, comuna Măxineni.

În urma cercetărilor efectuate s-a mai stabilit că cei doi au sustras cele două motoare electrice, în luna iulie şi în ziua de 13.10.2013, pătrunzând în incinta morii printr-un geam lăsat întredeschis.

În ziua de 14 octombrie, poliţiştii au găsit la domiciliul lui S.Marian un motor electric, ars parţial, cu intenţia de a sustrage componentele din cupru în vederea valorificării.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la valoarea de 5.000 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.