24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agentul de paza i-a prins in timp ce furau

Sâmbata dimineata, la orele 7:30, T.Cristea (45 de ani), din orasul Ianca, agent de paza la o societate comerciala din Oprisenesti, a sesizat la Politie faptul ca i-a surprins pe M.Danut (26 de ani) si M.Doinita (51 de ani), ambii din satul Oprisenesti, în timp ce transportau cu un carucior, 11 bucati de suporti din lemn, folositi pentru sprijinirea tevilor metalice, apartinând societatii.
   
Politistii au efectuat cercetari si în cauza au întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat integral.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.