24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agricultura Braila Galati subventie motorina APIA

Termenul final pentru depunerea dosarelor pentru subvenţiile la motorină pe trimestrul trei al acestui an este sfârşitul lunii octombrie. Cei care folosesc motorina în alte scopuri riscă să fie amendaţi.

Ajutorul de la stat în agricultură pentru motorină, pe trimestrul trei al acestui an, se mai poate obţine de către agricultori dacă depun dosarele până la 31 octombrie. Cererile pentru subvenţii se depun la sediul APIA Braila sau Galaţi.

Valoarea accizei decontate este, pentru anul 2011, de 1,20 lei/litru de motorină. Totodată,  solicitarea pentru ajutor de la stat nu poate depăşi 40 % din cantitatea totală de motorină stabilită conform acordului prealabil de finanţare prin rambursare. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.