24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ai nevoie de un model de contract ?

Fie ca avem o firma sau suntem simple persoane fizice autorizate, mai mereu se intampla (mai ales ca si codul fiscal o impune) sa avem nevoie de un model de contract. Cel mai cautat contract este cel de comodat, urmat de contractul de inchiriere sau contractul de vanzare cumparare auto folosite.

Forum Braila pune la dispozitia brailenilor o serie de modele de contracte furnizate de siteul nostru partener www.model-de.ro. Contractele sunt structurate in asa fel incat utilizatorul le poate gasi cu usurinta.

  • Contract de comodat, comodat auto, comodat sediu, contract de donatie si multe alte contracte cu titlu gratuit;
  • Contract prestari servicii: contracte de prestari servicii in diferite domenii de activitate: transport si navlosire, IT, contract de studii sau conventie civila de prestari servicii;
  • Contract de vanzare cumparare: auto, ipoteca mobiliara, contract de vanzare cumparare conform noului cod civil, contract de amanet, contract international de vanzare cumparare, contract vanzare cumparare parti sociale, contract de vanzare cumparare creante, contract de bunkeraj, contract de vanzare cumparare cu plata in rate, contract de schimb bunuri mobile intre persoane fizice, precontract de vanzare cumparare, contract de vanzare cumparare in limba engleza;
  • Contract individual de munca precum si o serie de decizii, adeverinte si forumlare ITM detalii in pagina de CONTRACTE.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.