24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ajutorul de deces se mareste si pentru braileni

Paradoxal, noul an a adus bucurie morţilor sau rudelor acestora. Guvernul a decis ca de la 1 ianuarie să mai deschidă punga bugetului şi să mai acorde 155 de lei pentru ajutorul de deces al persoanelor asigurate la Casele de Pensii.

Dacă anul trecut, de la 1 ianuarie şi până la sfârşitul lui septembrie Casa Judeţeană de Pensii Brăila, a achitat aproape 6.000.000 lei pentru 3.010 persoane, anul acesta fondul destinat unei persoane decedate va fi mai mare, adică 2.117 lei.

Iată că “Guvernul nostru drag” a înregistrat o nouă victorie importantă în lupta cu austeritatea, majorând cu câţiva lei ajutoarele de deces! De la 1 ianuarie, rudele îndoliate vor primi 2.117 lei pentru asiguraţi şi pensionari şi 1.059 lei pentru membrii de familie decedaţi.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.