24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ambulanta suprasolicitata pe canicula

Canicula de zilele acestea a facut si victime. Chiar daca autoritatile revin cu informatii utile cu privire la infruntarea temperaturilor caniculare si trecerea cu usurinta peste disconfortul creeat, exista si victime.

Ambulabta a fost solicitatta zilele acestea de multiple ori. Solicitarile, mai mult de 500, au fost inregistrate numai saptamana aceasta.

"Zilele acestea, am avut 17 echipaje care au răspuns solicitărilor din întreg judeţul", a declarat dr. Victoria Ţîgîrlaş, director medical al SAJ Brăila.

Cele mai multe solicitări au fost în zilele de luni -166 de apeluri, şi miercuri - 161 de apeluri. Din fericire, nu şi-a pierdut viaţa nicio persoană.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.