24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amenajarea Statiunii Lacu Sarat din Braila este blocata de procese

Ministrul a alocat bani pentru administrarea Lacului Sărat, dar situaţia administrativă a staţiunii este încă neclară. Primăria Brăila şi Primăria Chiscani se judecă din 2009 pentru a administra Staţiunea Lacu Sărat. Procesul a ajuns la Înalta Curte, dar, între timp, deşi în aprilie 2010, ministrul Elena Udrea a alocat chiscănenilor suma de 570.000 lei, pentru reabilitarea staţiunii, în amenajarea lacului şi a clădirilor nu s-a investit nici măcar un leu.

Bătălia de la Curtea de Apel Galaţi s-a soldat cu câştig de partea Primăriei Chiscani. Până acum, Chiscaniul şi-a adjudecat Mall-ul, de unde câştigă anual 1,6 milioane de lei, dar şi Platforma Chimică. Tot acolo se află şi Colonia de la Kilometrul 10, unde 700 de suflete trăiesc la limită, într-o sărăcie şi mizerie crunte.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.