24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amenzi de mii de lei date de politisti in Braila

Dosare penale pentru lovire sau alte violenţe

Aseară, la sediul Postului de Poliţie Comunală Traian s-a prezentat M.N. (26 de ani), localnic, care a formulat plângere penală împotriva numiţilor D.A. (45 de ani) şi D.D. (36 de ani), ambii domiciliaţi în aceeaşi comună, deoarece, în jurul orelor 22.30, în timp ce se afla în faţa unui cafe-bar din localitate, aceştia l-au lovit în zona feţei şi în abdomen.

Arestat preventiv pentru comiterea mai multor furturi

În ziua de 2 noiembrie a.c., judiciarişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au desfăşurat activităţi specifice şi i-au depistat pe brăilenii C.A. (19 ani), M.A. (16 ani) şi P.C.

(18 ani), suspectaţi de comiterea unui număr de patru furturi din societăţi comerciale, cinci furturi din autovehicule şi un furt din locuinţă, fapte comise în perioada 21.06.2011-30.11.2011.

Cercetat pentru ameninţare şi port ilegal de cuţit

Ieri, la orele 16.45, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului l-a depistat, pe strada Mircea cel Mare, pe brăileanul L.V. (24 de ani), care avea asupra lui un briceag cu lama în lungime de 8,5 cm şi, totodată, îl ameninţa cu un topor pe S.N..

Depistat în trafic, sub influenţa băuturilor alcoolice

Aseară, la orele 23.30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe F.A. (35 de ani), din comuna Cazasu, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 22, în localitatea de domiciliu, aflându-se sub influenţa accentuată a băuturilor alcoolice.

Poliţiştii caută o tânără dată dispărută de la domiciliu

Ieri dimineaţă, la orele 10.00, la sediul IPJ Brăila s-a prezentat I.M. (50 de ani), din comuna Ulmu, care a semnalat poliţiştilor că, la data de 9.11.2011, nu a mai luat legătura prin niciun mijoc de comunicare cu fiica sa, Ilie Mihaela-Andra, în vârstă de 19 ani, care locuiește cu chirie în municipiul Brăila.sursa: vranceamedia.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.